TRÖTT TJEJ

Ligger fortfarande i sängen, helt slut efter igår då jag och felicia passade tre små ungar hela kvällen
Om en stund kommer i allafall felicia och sofia hit med lite frutas och gottis som vi ska mysa med ikväll, blir nog bra!
Var ju hos tandläkaren igår också och det gick superbra, har fixat mina små tänder så nu kan jag äntligen le på riktigt :D /julia
nästan exakt 1 år gammal bild när jag var blond, saknar det lite faktist. får nog bli en change snart!

TANDLÄKAREN

Sitter hos tandläkaren, nervös!! /Julia


SPRINGER

Ute och springer och rensar tankarna /julia

 


JOBBIG OCH TRÅKIG DAG!

Har vart en sån sjukt jobbig dag på alla sätt och vis, usch! Hatar cancer kan ju va en sak att säga + hatar att se mina bästa vänner ledsna!
Nu är jag påväg till ahallen för att se en handbollsmatch, skönt att röra sig och va ute i de goa vädret efter allt som hänt / Felicia

 

 


GÅRDAGEN

Igår va vi med Axel och Lucas en stund, de va riktigt roligt att va med dom! Idag åker dom till Tjeckien, så avundsjuk.. Jag sov hos Julia, och idag när vi vaknade upp kollade vi på djungelns drottning eller va de heter.. Och käkade! Har varit hemma ett par timmar och ska snart ta en tur med min vovve och sen åka till mamma!

 


HAHA SÅ GO!


FIKAR

Sitter i stan och käkar donuts med Felicia och Jonna, härligt!
Ikväll får vi se vad som händer / julle

 


MYSIG KVÄLL IGÅR

Hade en mysig kväll igår med fina vänner, nu ska jag gå upp och fixa frukost och sen ska jag ta en springtur i fina vädret / Julia

 


SÅ JÄVLA BRA!

Legat i soffan och kollat på the voice samtidigt som min mobil uppdaterats galet av Joel och massa bandyhemsidor, och IFK Vänersborg vann sm-guld! Helt sjukt!

 


BEAUTIFUL DAY

Sjukt fint väder ute! Legat ute i solen med min vovve hela dagen, ikväll ska jag grilla med familjen men innan de ska jag nog ta en långpromenad.

 


SOOOOL

Sitter ute i solen med bästa vännen, slutar sent idag och ikväll ska jag och några tjejer hem till Sofie för mys, blir nog bra! /Julia

 


SJUK

Hej!
Ligger hemma i sängen och är sjuk, min hals är helt uppsvullen, mitt huvud gör ont och min näsa rinner i ett! Toppen Felicia, nu kan jag inte skriva prov idag eller va med Julia, fan!

 


VICTORIA'S SECRET

snygga bikinis från victoria's secret!

BRING IT ON

Ligger och kollar på bring it on - all or nothing, så bra!
Efter skolan drog jag in till stan och gick och fixa mitt söndriga bankkort så ska bli skönt att få ett nytt och helt snart :)
sjukt gött med fredag imorgon! /julia
bild från grekland 2011

AT WORK!

Sitter i soffan, har precis lagt barnen. Har fått ett extrajobb att passa barn, älskar barn så de är jättebra! Dom är så duktiga och söta! Dock testa dom mig lite idag..


SKOLAN

Sitter i skolan och pratar med Linnea, slutar snart så ska ta en promenad hem och senare ska jag och Jonna dra och sola, gött! /Julia

 


TIRED

Efter en vecka på utbytesresa i Spanien så är jag rätt trött, har fått något virus på köpet så är varm i hela kroppen och min hals är svullen! Good, har precis duschat och gjort mig iordning, imorgon väntas de två pigga hästar att rida och jobb på kvällen, gonatt!
/ Felicia

 


START

Följ våran blogg, vi är två galna tjejer, Felicia och Julia, som lever livet!


LAST YEAR


En bild på mig sen förra året, känns sjukt hur mycket jag har växt! Har gått från blont till brunt, fått större ögonbryn, ändrat min kropp en hel del! Men är fortfarande gamla galna Hansson!

Sitter och kollar igenom bilder på datorn hos pappa (är inne på denna 1 gång i halvåret..) så hittade massa bilder på mig när jag va i Turkiet förra maj.. Vill verkligen utomlands nu! Jag och Julia åker till Spanien i Juni så tre månader kvar, ska bli så sjukt kul! 
Om en och en halv vecka åker jag och Linnea till Sälen för att åka snowboard och hon skidor! LÄNGTAR!
Back to reality, sitter här och är sjukt frustrerad, irriterad och arg! Beror på lite olika saker, men ska snart ta en dusch och sen gå och lägga mig!

/ Felicia

RSS 2.0